Een van de voornaamste bezigheden van de jeugdige vakan­tie­gas­ten was een bezoek aan de plaatselijke disco. Tot in de late uurtjes en soms zelfs nog langer, vierde de jeugd in grote getale feest op de harde muziek, house, rap, disco, hiphop enzovoort van de gevierde populaire muziekgroepen, moder­ne zangers en zangeressen uit alle windstre­ken van onze aard­kloot. Ook het maken van liefdesnestjes was zeer gebruikelijk.

Niet zelden vinden tijdens deze avonden interessante ont­moe­tingen plaats. Ont­moetin­gen, die in de loop van nacht worden bezegeld met het elkaar overladen van de meest uiteen­lopende liefdesuitingen. Van tijd tot tijd monden deze uitwis­selingen van genegen­heid uit in een dringende behoefte aan een intense vrij­partij.

En dan komen de eerste problemen om de hoek kijken… waar doen we het ? Voor velen is toch de meest traditionele plaats, het bed, de aangewezen omge­ving voor deze vorm van een innig samenzijn. Doch anderen kiezen om diverse redenen min­der voor de hand liggende plaatsen en maken hun eigen liefdesnestjes.

brandnetels. Zo bemerkte Kees, toen hij in de vroege morgenuren een begin wilde maken met het verwijderen van een zich steeds verder uitdijende bossage van brandne­tels op een deel van zijn tuin. Te midden van deze brandnetels trof hij een ware hoeveelheid liefdesnestjes aan

Brandnetels

Zo bemerkte Kees, toen hij in de vroege morgenuren een begin wilde maken met het verwijderen van een zich steeds verder uitdijende bossage van brandne­tels op een deel van zijn tuin. Te midden van deze brandnetels trof hij een ware hoeveelheid liefdesnestjes aan. De brandnetels waren platgelegd en blij­kens een achter­geble­ven rubber was niet moeilijk vast te stellen, welk een activiteit hier had plaats­gevonden. (Verhaal gaat verder onder de advertentie)


Jachtopziener niet blij met de liefdesnestjes.

Dat de nood soms wel erg hoog kan zijn bemerkte ook de jacht­mees­ter, toen hij op het door hem beheerde landgoed een jong, bijzonder schaars gekleed paartje in de meest intieme vorm van het samenzijn aantrof. Geheel in overeenstemming met zijn taak wees hij het mannelijk deel van het stel op het feit, dat betre­ding van deze grond strafbaar was gesteld. Vervolgens verzocht hij hen het landgoed te verlaten en het liefdesnestje te ontruimen.

Terwijl de jachtmeester zijn verhaal afstak onderbrak de jon­geman geen enkele ogenblik zijn bezigheid. Dit tot zicht- en hoorbaar genoegen van de dame onder hem. De jonge­man pau­zeerde even, nadat de jachtmeester was uitgesproken en sprak tot diens verbijs­tering de woorden; “Oké, we gaan zo, even dit afmaken”.

Bossages zijn ook gewilde plek voor liefdesnestjes.

Vlak bij de dancing bevond zich bossage met slecht groeiend struikgewas. Dit laatste was vooral te wijten aan het feit, dat de bossage met enige regelmaat als fietsenstalling diende voor de barbezoekers. Een jong stel had deze plaats zonder enige schroom gekozen voor het bedrijven van de liefde. De in de bossage gestalde fietsen schenen geen belemmering op te leve­ren. Tijdens de vrijage werden door andere barbezoekers hun tweewielers opgehaald. Natuurlijk bleven opmerkingen in de richting van het parende stel niet achterwege. Onverschrok­ken ging het stel echter verder. Opmerkingen en vragen, zoals ‘lukt het een beetje?’ werd door hen keurig beantwoord, zonder ook maar even de vrijpartij te onderbreken.

Dit relaas zou nog oneindig kunnen worden voortgezet met soortgelijke voorval­len. Bovenstaande is weer een duidelijk bewijs, dat brandende liefde zich soms op de meest vreemde plaatsen laat beantwoorden. in liefdesnestjes.

Geschreven door gast blogger “De Eilander”

Leuk verhaal? Laat hieronder dan een reactie achter.

Nog meer zin om te lezen? Lees ook de vorige blog “Trauma TV”, de volgende blog “Meeuwen” of kijk in het overzicht voor meer leuke verhalen. Wil je dat jouw vrienden dit ook lezen? Delen is makkelijk via de knoppen hieronder.

Wil je dat jouw vrienden dit ook lezen? Delen is makkelijk via de knoppen hieronder.
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lindaschrijfthetop
lindaschrijfthetop
1 jaar geleden

Ik moet er wel om lachen. Al zit je er als bewoner natuurlijk niet op te wachten.

Claire
Claire
1 jaar geleden

Soms denk ik dat ik in een verkeerde tijd geboren ben. Ik heb echt een hippie hart. Make love not war. Dus ik zou mij hier echt geen zorgen over maken.

9 Lives, Cats, Etc
1 jaar geleden

Oh oh maak het maar mee zeg.
Gelukkig moet ik niet zo creatief zijn.
Mijn liefdesnestje gewoon bij me thuis.

admin
Beheerder
1 jaar geleden
Antwoord aan  9 Lives, Cats, Etc

Dat is hier niet anders hoor. Gewoon lekker burgerlijk. Ik hou ervan.

Eva
Eva
1 jaar geleden

Lijkt me echt niet fijn in de brandnetets….au!

Henderikus Mattheus
1 jaar geleden

ach ja, je kan maar zin hebben….

Frederique
Frederique
1 jaar geleden

Lijkt me niet echt de beste plek zo bij de brandnetels. Het stel op het landgoed ‘van’ de jachtmeester heeft het beter getroffen.

admin
Beheerder
1 jaar geleden
Antwoord aan  Frederique

Als ik tussen die 2 locaties zou moeten kiezen zou ik ook wel bij de jachtmeester gaan kijken.

Rory
1 jaar geleden

Buiten? Brrrr dat zou niets voor mij zijn. Vroeger ook niet overigens. Stranden zijn soms ook een optie. Maar al dat zand en waar dat dan meteen ook komt. Ik krijg er spontaan kriebel van. En het gaat nog schuren ook. Op allerlei plekken. Nee, niets voor mij. Maar alle begrip voor stelletjes die dat wel willen uitproberen.

admin
Beheerder
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rory

al dat zand op plekken waar je het niet wilt hebben lijkt me inderdaad ook wel heel erg vervelend