Hieronder vind je een aantal berichten uit de media waar AniMaartje (Maartje Withagen) in voorkomt.
Heb jij een leuk Bericht over Animaartje in de Media gevonden wat hier nog niet bij staat laat t ons dan weten
Contact formulier


‘Spelletjes-gekke’ Maartje sleept haar facebookvrienden door de lockdown

BREDA – Er valt niets te winnen, maar wel veel te lachen. En dat werkt, want al bijna 120 dagen tijdens de lockdown – zowel in het voor- als het najaar – speelt Maartje Withagen uit Breda taalspelletjes met haar facebookvrienden. ,,Het is bizar te merken dat sommige volgers er dagelijks voor gaan klaarzitten.

Susanne den Boer 29-12-20, 09:30 Laatste update: 30-12-20, 10:43 Bron: BN DeStem

Elke avond stipt om acht uur ‘knalt’ Maartje Withagen (39) een nieuwe uitdaging online op haar facebookaccount. ,,Om twee minuten voor acht gaat het wekkertje af op mijn telefoon. Dan zet ik snel het spelletje klaar wat ik die dag bedacht heb. De ene keer gaat het om spreekwoorden en gezegden, de andere keer om titels van liedjes of tv-programma’s. Bijna alles kan. Lees verder….


Geen café? Maartje en Saskia maken er het beste van

COLUMN Het nieuws gaat over schreeuwende covidioten en agressieve feestgangers. Toch wil het overgrote deel van de mensen wél helpen om het virus te bedwingen. Zij verzinnen leuke dingen om deze tweede lockdown door te komen.

Yolanda Sjoukes 16-10-20, 06:59 Laatste update: 16-10-20, 10:58 Bron: BN DeStem

Zo ging gisteravond het Aniemaartjeteam weer van start. Zolang de lockdown duurt gooit de Bredase Maartje Withagen elke avond om 20 uur een woordspelletje op haar facebookpagina. Het recordaantal reacties uit de eerste lockdown staat op zestienhonderd, vertelt Maartje trots. Iedereen mag meedoen want het spelletje staat openbaar. Lees verder….


Te mooi om waar te zijn: verloren kettinkje valt na weken letterlijk uit de lucht

Animaartje

25 juni 2015 om 13:08 Omroep Brabant

Je hebt van die verhalen waarbij je een aantal keer met je ogen moet knipperen. Maartje Withagen uit Breda heeft zo’n verhaal. Ze raakte een paar weken terug een gouden kettinkje kwijt, een erfstuk van haar stiefvader. Woensdag viel het kettinkje letterlijk uit de lucht toen Maartje koffie dronk haar tuin.

“Ik heb een kwartier staan trillen toen ik zag dat het frommeltje op de grond het erfstuk van mijn vader was”, vertelt Maartje daags na de bijzondere gebeurtenis. “Eerst schrok ik van een enorme tik. Ik dacht dat de glazen tuintafel kapotging. Daarna zag ik dat het mijn kettinkje was.”
Een aantal weken terug raakte ze het erfstuk, dat ze zeventien jaar geleden kreeg van haar stiefvader, kwijt. Maartje draagt het kettinkje dag en nacht sinds haar stiefvader overleed. De 34-jarige Bredase zocht stad en land af toen bleek dat ze het kettinkje kwijt was. Lees verder….


Nieuwe berichten?

Heb jij een leuk Bericht over Animaartje (Maartje Withagen) in de Media gevonden wat hier nog niet bij staat laat t ons dan weten
Contact formulier

Wil je dat jouw vrienden dit ook lezen? Delen is makkelijk via de knoppen hieronder.